Κατηγορίες

Συγγραφείς

Locus-7 Εκδόσεις

Ενημερωτικό δελτίο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ!

Εκδώστε το βιβλίο σας

Οι εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ δραστηριοποιούνται σε μια μορφή συνεργασίας η οποία δεν εμπίπτει στη διαδικασία της αυτοέκδοσης, αλλά στη συνεισφορά μιας τυπικής, μικρής και εφάπαξ συνεισφοράς του συγγραφέα για τα πρώτα έξοδα της έκδοσης του έργου του, δηλαδή το πρώτο κόστος μορφοποίησης σε βιβλίο, χωρίς συνεισφορά στο τυπογραφικό κομμάτι.

Δεν είναι όλα τα έργα κατάλληλα προς έκδοση. Για το λόγο αυτό ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε και επιλέγουμε από τα έργα που θας υποβάλλετε, και δεν δεχόμαστε κάθε έργο που θα μας αποσταλεί.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την τεχνική του print-on-demand (εκτύπωση μετά από παραγγελία), αποδεσμευόμαστε από την ανάγκη να εκτυπώσουμε μεγάλο και ασύμφορο αριθμό αντιτύπων του έργου. Εκτυπώνουμε και διαθέτουμε μόνο όποτε και εφόσον υπάρχει ζήτηση για το έργο σας!

Κόστος από πλευράς σας; Ένα συμβολικό αρχικό ποσό, ΕΦΑΠΑΞ και μόνο!
Εσείς απλώς εισπράττετε το ποσοστό σας ανά πωληθέν αντίτυπο! Οι πωλήσεις αποδεικνύονται με σαφή και διαφανή τρόπο! Και όχι μόνο αυτό: Τα βιβλία σας θα πωλούνται απευθείας από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας, χωρίς να έχετε εσείς φροντίδα για τη διανομή τους ή την αποστολή τους. Ο υπάρχων μηχανισμός μας αποστολής στον τελικό αναγνώστη είναι ήδη στη διάθεσή σας, με courier και σε πολύ χαμηλές τιμές αποστολής.

Κατόπιν συμφωνίας υπάρχει και η δυνατότητα απεριόριστης πώλησης σε βιβλιοπωλεία.

Αυτοέκδοση (με επαυξημένες δυνατότητες και υποστήριξη, και κόστος 190 ευρώ) 

Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε κάθε επιλογή σας, και θα έχουμε στη διάθεσή σας και όποια εξτρά υποστήριξη τυχόν χρειαστείτε.