Περιοδικό NiMBUS

Nimbus

To NIMBUS είναι το περιοδικό των εκδόσεων Locus-7 & "Αλλωστε".

Εμείς στην παρέα του Nimbus ανήκουμε στους αιρετικούς διαμορφωτές της πραγματικότητας, που προσπαθούν να ανακαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες κρυφές πτυχές της. Μπορεί να αγαπάμε τη Φαντασία σε όλες τις μορφές της, αλλά, στην αναζήτησή μας κάθε άλλο παρά φαντασιοκόποι είμαστε.

Το περιοδικό Nimbus είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ανθρώπων που στράφηκαν από νωρίς στην έρευνα για να μοιραστούν τα όσα εντόπιζαν ζώντας, αναζητώντας, συγγράφοντας, πειραματιζόμενοι στα σύνορα του Γνωστού με το Άγνωστο και το Παράξενο, το Μυστηριακό, το Απαγορευμένο – ενίοτε και το Φανταστικό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

Ο τρόπος διανομής του Nimbus είναι αρκετά αντισυμβατικός, Τούτο επιλέχθηκε διότι, έτσι κι αλλιώς, το κοινό μας είναι όσοι ξέρουν τι πρέπει να αναζητήσουν και πώς να το βρουν. Μπορεί να κυκλοφορεί σε τεύχη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι τουλάχιστον ένα τεύχος τη φορά θα φτάσει στα σωστά χέρια, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με όσους ξέρουν να διακρίνουν την ουσία και την ποιότητα. Έτσι, μπορείτε να το αποκτήσετε:

- Είτε ΔΩΡΕΑΝ με αγορές βιβλίων 38 ευρώ και άνω από τις εκδόσεις Αλλωστε. (Το τρέχον τεύχος θα περιληφθεί στην παραγγελία σας.)

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων ΑΛΛΩΣΤΕ, ή για παραλαβή αυτοπροσώπως. Δεν συνοδεύει αγορές από βιβλιοπωλεία ή από οπουδήποτε αλλού.

- Είτε μόνο του στην τιμή των 4 ευρώ + έξοδα αποστολής.
(Μπορείτε να το παραλάβετε χωρίς έξοδα αποστολής ΚΑΙ από τα γραφεία μας (Πύρρωνος 9-11, 11636, Αθήνα), αφού βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητά του μ' ένα τηλεφώνημά σας στο 210 ή 699 - 7511395.)

Περιοδικό NiMBUS

Υπάρχουν 25 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 25

Ενεργά φίλτρα