Κατάλογος προϊόντων κατά συγγραφέα Μπενίση Δήμητρα

Γεννημένη στην Αθήνα, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας, παίζοντας και διοργανώνοντας παραστάσεις με παραμύθια μαζί με άλλα συνομήλικα παιδάκια. Αγαπούσε τις ιστορίες με τις καλές μάγισσες και τους καλούς δράκους, αλλά αφού δεν υπήρχαν πολλά τέτοια αποφάσισε να αρχίσει να γράφει εκείνη. Αργότερα ασχολήθηκε με το θέατρο, το χορό και τη μουσική.

Η προφορική αφήγηση την κέρδισε μετά από γνωριμία με storytellers της Γηραιάς Αλβιόνας. Ωστόσο αποφάσισε να αναπτύξει μια δική της τεχνική, το spontaneous taleweaving. Δηλαδή την αυτοσχεδιαστική δημιουργική αφήγηση. Την οποία εφάρμοσε και εφαρμόζει σε παραστάσεις είτε ομαδικές είτε ατομικές. Μεγάλες της αγάπες η μυθολογία, η κοσμοπλασία, το "παράξενο" και τα άστρα.

Εργάσθηκε επί δυο δεκαετίες στον τομέα των τηλεπικοινωνίων. Ζει στην Αθήνα με το σύντροφό της, το σκύλο και τα γατιά τους. Συνεχίζει να γράφει πάντα. Ιστορίες μικρές ή μεγαλύτερες. Γράφει συνεχώς και το υλικό που έχει προς έκδοση παίρνει μορφή και γίνεται βιβλία. Μπορείτε να τα απολαύσετε από τις εκδόσεις «Άλλωστε»

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5