Κατάλογος προϊόντων κατά συγγραφέα Παργινός Γιάννης

Γεννήθηκε στις Λούτσες Κερκύρας, όπου τελείωσε το Λύκειο. Πτυχιούχος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης και κάτοχος διδακτορικού (DEA) στο Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο από το πανεπιστήμιο III του Στρασβούργου.

Έχε παρακολουθήσει σεμινάρια Διεθνούς Ιδιωτικού και Διεθνούς Δημοσίου Δικαίου, Διεθνών Σχέσεων, Διεθνούς Οικονομίας και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στο  Στρασβούργο (Institut des hautes études européennes), στη Γενεύη (L'Institut de hautes études internationales et du développement) και στο Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη (Cour Ιnternationale de Justice - International Court of Justice).

Εργάστηκε στην γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών στο πρώην Υπουργείο Προεδρίας και υπηρέτησε στο Γραφείο Τύπου της Ελληνικής  Πρεσβείας στη Ρώμη.

Από το 1992 ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία. Παρουσίασε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, κι αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά ενώ συνεργάζεται και με πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες.

Μιλά και γράφει Ιταλικά, Γαλλικά και Αγγλικά.

Υπάρχει 1 προϊόν.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-1 από σύνολο 1