Ανάτυπα "Θεοδικία, Τέχνη, Επιστήμη"

85,00 €
Αναφορά:

Σάσσα Μεταλληνού-Chaitow

Τρία συλλεκτικά ανάτυπα (giclee prints) από τη σειρά που φιλοτέχνησε η ζωγράφος για τη συλλογή "Saving the Lives of Angels 2016".

Με το βιβλίο "Αναζητώντας τον Zoζεφέν Πελαντάν", μια έρευνα η οποία, μέσα από το όραμα ενός παράξενου μύστη, μελετά κατά πόσο μπορεί η τέχνη να αλλάξει τον κόσμο, αποκτήστε ένα έργο της επιλογής σας, με έκπτωση 30% (τελική τιμή 85 ευρώ/τεμ.).

Θεοδικία-Τέχνη-Επιστήμη
Ποσότητα

 

 

 

 

Η συμβολική αυτή συλλογή αποτελεί εικαστική ερμηνεία των ιδεών του Ζ. Πελαντάν, και παρουσιάστηκε το 2016 στο Λονδίνο στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον ίδιο.Τα τρία ανάτυπα που προσφέρουμε εικονογραφούν το βιβλίο της, έχουν τυπωθεί σε περιορισμένη έκδοση 21 αντιτύπων σε μουσειακής ποιότητας χαρτί (Hahnemuhle Etching) σε διάσταση Α3.

Κάθε ανάτυπο είναι αριθμημένο και φέρει χειρόγραφο τίτλο και την υπογραφή της ζωγράφου. Με την αγορά ανάτυπου θα λάβετε εντελώς  δωρεάν έναν συλλεκτικό, έγχρωμο κατάλογο από την έκθεση "Stained by the Light" της ιδίας, που περιλαμβάνει τη νέα της σειρά συμβολιστικών έργων που εξερευνούν τη μαγεία της μεταμόρφωσης και των μύθων, μαζί με πλούσιες επεξηγήσεις των συμβολισμών (ελληνικά-αγγλικά). 

Κατάλογος «Stained by the Light Ι»
Ο έγχρωμος συλλεκτικός κατάλογος της έκθεσης που παρουσιάστηκε στην Κέρκυρα τον Μαΐο 2017 περιλαμβάνει 23 πρωτότυπα έργα που συνοδεύονται από επεξηγηματικά κείμενα της ζωγράφου. 

(Από τον κατάλογο:)