Τρόποι Πληρωμής Παραγγελιών

Κατά τη διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να επιλέξετε με ποιον τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε τα βιβλία σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα προϋπολογισμού του πιθανού κόστους αποστολής, όταν προσθέσετε ένα είδος στο καλάθι. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής:

1) Πληρωμή με αντικαταβολή και αποστολή μέσω courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

2)Τραπεζική κατάθεση (Εθνική Τράπεζα ή Eurobank ή Τράπεζα Πειραιώς), αποστολή με courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

3) Παραλαβή, από τα γραφεία των εκδόσεων Locus-7 και Άλλωστε, με ορισμό ραντεβού (τηλ.: 210 -7511395), και πληρωμή με φυσική παρουσία.

4) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard, ή Maestro μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, online, με την ισχυρότερη δυνατή κρυπτογράφηση. Το βιβλιοπωλείο μας δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων της κάρτας σας.

Τρόπος και  κόστος αποστολής

Οι αποστολές παραδίδονται στους couriers περίπου εντός δύο εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση υπέρβασης αυτού του χρονικού περιθωρίου, σας ενημερώνουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

1) Εξόφληση είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (π.χ. σε κατάστημα τράπεζας, ATM ή internet banking):  

3,99 ευρώ για όλη την Ελλάδα, παράδοση με courier, ή μέσω των ΕΛΤΑ σε απομακρυσμένες περιοχές.

2) Αντικαταβολή και παράδοση με courier:  επιπλέον 2,5 ευρώ (σύνολο 6,5 ευρώ), για όλη την Ελλάδα, παράδοση με courier, ή μέσω των ΕΛΤΑ σε απομακρυσμένες περιοχές
Σε περίπτωση που στην περιοχή σας παραδίδει κατ' οίκον η εταιρία courier, παρακαλούμε ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ για παρουσία προσώπου παραλαβής στη διεύθυνση αποστολής τις εργάσιμες ώρες.

3) Για αποστολές εξωτερικού η αποστολή γίνεται με συστημένη επιστολή ή δέμα ΕΛΤΑ, με τις ισχύουσες χρεώσεις των Ελληνικών Ταχυδρομείων, τις χρεώσεις των οποίων προσπαθούμε να παρακολουθούμε και να ενημερώνουμε διαρκώς.

Αλλαγή ελαττωματικών ειδών

Λόγω της φύσης τους, τα βιβλία δεν αλλάζονται. Όμως σε περίπτωση ελαττωματικού είδους, το αντικαθιστούμε με δικά μας έξοδα, με σεβασμό, στον αναγνώστη. Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε.

Σε κάθε απορία σας, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.