Σας στηρίζουμε να εκδώσουμε μαζί το δικό σας βιβλίο!

Δεν είναι όλα τα έργα κατάλληλα προς έκδοση. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε τα καλύτερα από τα έργα που μας υποβάλλετε, και όχι κάθε έργο που θα μας αποσταλεί. Ο λόγος είναι ότι δεν εκδίδουμε αδιακρίτως έργα για οικονομικούς λόγους και μόνο, αλλά μένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στην ποιότητα, στηρίζοντας αξιόλογα βιβλία.

Η Διαδικασία

Οι εκδόσεις μας, χρησιμοποιώντας δικές μας εγκαταστάσεις, έχουν τη δυνατότητα print on demand (εκτύπωση μετά από παραγγελία), δίνοντάς μας το πλεονέκτημα να προσφέρουμε υψηλό, για την ελληνική βιβλιοπραγματικότητα, ποσοστό αμοιβής στον συγγραφέα, γιατί επενδύουμε και εμείς οι ίδιοι στο βιβλίο σας. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής:

Μας αποστέλλετε μέσω email το έργο σας σε αρχείο MS Word ή txt, συνοδευόμενο από την πλήρη περίληψή του (και το τέλος του έργου) έκτασης περίπου έως μία σελίδα Α4, καθώς κι ένα σύντομο βιογραφικό σας. Η ομάδα μας σας ενημερώνει για την παραλαβή του, και, σε περίπτωση που το έργο λάβει προέγκριση, επικοινωνούμε μαζί σας για το επόμενο βήμα.

Αφού μας παραδώσετε το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή, αναλαμβάνουμε εμείς το κύριο μέρος της επεξεργασίας του και συνεισφέρουμε στην προετοιμασία αυτή, όπως περιγράφουμε πιο κάτω. 

Εσείς απλώς εισπράττετε το ποσοστό σας ανά πωληθέν αντίτυπο, από τη στιγμή που θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας! Όλες οι πωλήσεις αποδεικνύονται με σαφή και διαφανή τρόπο! Και όχι μόνο αυτό: 

Τα βιβλία σας θα πωλούνται απευθείας από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας, χωρίς να έχετε εσείς φροντίδα για τη διανομή τους ή την αποστολή τους. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε διαδικασία αποθήκευσης μεγάλου αριθμού αντιτύπων και μάλιστα χωρίς τρόπο πώλησής τους. Ο υπάρχων μηχανισμός μας αποστολής στον τελικό αναγνώστη είναι ήδη στη διάθεσή σας, με courier και σε χαμηλές τιμές αποστολής – με πληρωμή είτε με πιστωτική κάρτα είτε με αντικαταβολή είτε με τραπεζική κατάθεση.

Τα βιβλία σας θα μπορούν να τα ζητούν οι αναγνώστες σας και από τα βιβλιοπωλεία της επιλογής τους. Τα βιβλιοπωλεία μπορούν να τα προμηθεύονται απευθείας από την έδρα μας ή από χονδρεμπόρους.

Εμείς αναλαμβάνουμε: 

- σελιδοποίηση κεφαλαίων, 

- αρίθμηση σελίδων,

- αυτόματο συλλαβισμό,

- προσθήκη περιεχομένων,

- απόκτηση ISBN

- καταχώρηση σε εμπορικές βιβλιογραφικές βάσεις (Biblionet, Osdelnet) για εντοπισμό του έργου σας από αναγνώστες, βιβλιοπώλες και παράγοντες του βιβλίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Οι εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ δεν εκδίδουν μη επιμελημένα έργα, ασχέτως της ποιότητας γραφής και του περιεχομένου τους. Σε περίπτωση που το βιβλίο που θα μας υποβάλετε χρειάζεται επιπλέον επιμέλεια, θα σας ενημερώσουμε σχετικά ώστε να αναθέσετε είτε σε μας είτε σε συνεργάτη μας είτε σε πρόσωπο της επιλογής σας την περαιτέρω φροντίδα, ώστε να έχουμε το αρτιότερο, κατά το δυνατόν, αποτέλεσμα. Το κόστος επιμέλειας θα προκύψει κατόπιν συνεννόησης.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε ένα φροντισμένο εξώφυλλο για το βιβλίο σας. Μπορείτε να επιλέξετε κι εσείς και να μας αποστείλετε μια (νόμιμης κυκλοφορίας) εικόνα ενδεικτική του περιεχομένου. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιλέξουμε εμείς μια κατάλληλη.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Σας ενημερώνουμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν και σας προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους ώστε να στηρίξετε εσείς αποτελεσματικά το έργο σας.

ΙSBN: Αναλαμβάνουμε εμείς τη διαδικασία έκδοσης ISBN, και διεκπεραιώνουμε τις αντίστοιχες υποχρεώσεις προς την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

ΠΩΛΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ: Η πώληση των βιβλίων σας θα γίνεται KYΡΙΩΣ από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας ή από την έδρα μας. 

 - Φυσικά, είναι ανά πάσα στιγμή ενεργή η δυνατότητα να ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ανά την Ελλάδα -διαδικασία χονδρικής πώλησης, που θα ενδιαφερθούν να το προμηθετούν κατόπιν ενημέρωσης. Σε αυτή την περίπτωση, το σχετικό ποσοστό της αμοιβής σας θα οριστεί κατόπιν συμφωνίας.

Βάσει αυτής της δικαδικασίας δικαιούστε ΔΩΡΕΑΝ μικρό αριθμό αντιτύπων του έργου σας (ο αριθμός τους ορίζεται κατόπιν συμφωνίας). Στη συνέχεια, κάθε συγγραφέας που θα θελήσει αντίτυπο του βιβλίου του, θα μπορεί να αποκτά απεριόριστο αριθμό αντιτύπων με έκπτωση (κατόπιν συμφωνίας.)

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.