Ποιοι είμαστε. Από το 1998 έως σήμερα

MEΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟRPHODIATAXIS® Group

"Αλλωστε" Διαβάζουμε

Επειδή λατρεύουμε το διάβασμα, αγαπάμε πολύ το βιβλίο. Στηρίζουμε τους συγγραφείς και τα βιβλία μας, και πάνω απ' όλα, κάνουμε τη διαφορά με ποιοτικές εκδόσεις.
Υπερηφανευόμαστε ότι επιλέγουμε προσεκτικά το τι εκδίδουμε, ανάμεσα από τα βιβλία που εμείς εντοπίζουμε, αλλά και από όσα μας υποβάλλουν νέοι και παλιότεροι συγγραφείς προς έκδοση. Δεν "τυπώνουμε σελίδες και δεν εμπορευόμαστε χαρτί" αλλά εκδίδουμε βιβλία που αξίζει να διαβάζονται από κοινό ποικίλων ενδιαφερόντων.
Μας αρέσει πολύ η όλη διαδικασία: η δημιουργία εξωφύλλων, η διαμόρφωση του βιβλίου, και γενικά είμαστε από τους προνομιούχους που αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας, γιατί ξέρουμε ότι δημιουργούμε κάτι που αξίζει.

Οι Εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ ιδρύθηκαν το 2013, με βάση την πείρα και την ειδίκευση των συντελεστών τους στο πρότυπο και αε συνεργασία με τις εκδόσεις Locus-7®.

Ποιοι είμαστε

Η πείρα των εκδόσεων Locus-7® και των συνεργατών τους από το 1998 έως σήμερα, εγγυάται ότι οι προσπάθειες όλων μας στις Εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ και η συνεργασία μας θα δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Τόσο τα βιβλία που επιλέγουμε εμείς να παρουσιάσουμε όσο και εκείνα των οποίων θα αναλάβουμε την επιμέλεια και την έκδοση, θα έχουν την καλύτερη δυνατή πορεία στο, ελληνικό βιβλιοσύμπαν.

Να μιλήσουμε για μας; Δεν χρειάζεται. Μια μικρή έρευνα αρκεί για πείσει τους λίγους που ίσως δεν μας γνωρίζουν για την επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο του βιβλίου. Ξεκινήσαμε επισήμως το 1998, και από τότε αποτελούμε έναν από τους κυριότερους ειδικευμένους εκδότες ποιοτικών βιβλίων στην Ελλάδα. Για τους πολλούς που μας γνωρίζουν ήδη, ναι, οι πολλές περιγραφές είναι περιττές. Και ξέρουμε ότι μας γνωρίζετε καλά!

Στις εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ συνεχίζουμε αυτή την παράδοση, αλλά με μεγαλύτερο θεματικό εύρος βιβλίων.
 

Είστε συγγραφέας;

Επισκεφθείτε τη σελίδα που μπορεί να αφορά > ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ, < για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πώς θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.

 

Σχεδιασμός ιστοτόπων του Morphodiataxis® Group:

Γραφιστική και τεχνική
επιμέλεια των sites των
Εκδόσεων Locus-7 και
των Εκδόσεων Άλλωστε:

- Site creation,

- Graphic designer:

Živojin Katić

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.