Η Μουσική των Σκιών

Η Μουσική των Σκιών

14,00 €
με ΦΠΑ

Σοφία Μακρυγιάννη

Μυθιστορήμα Επιστημονικής Φαντασίας

Σε μια δυστοπική Γη όπου όλοι οι κάτοικοι δεν είναι άνθρωποι, οι ήρωες καλούνται να μάθουν και να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα πέρα από κάθε φαντασία.

 

Σε μια μελλοντική Γη, κατεστραμμένη και με αποδεκατισμένο πληθυσμό, η ζωή διατηρείται ακόμα χάρη σε μια εταιρία που έχει αναλάβει την προστασία και την επιβίωση όσων έχουν απομείνει.
Μόνο που δεν έχουν απομείνει μόνον άνθρωποι στη Γη του μέλλοντος, αλλά και μια άλλη φυλή που επιβάλλει την επιβίωσή της με τρόπους ανορθόδοξους. Με προηγμένη επιστήμη αλλά χωρίς ανθρώπινη συνείδηση, διεκδικεί την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση για λογαριασμό της, δίνοντας ως αντάλλαγμα μια αμφιλεγόμενη προστασία από τη δυστοπία στην οποία προσπαθούν να επιβιώσουν όσοι απέμειναν.
Η Πέρσα, ιδιωτική ερευνήτρια και αδάμαστο πνεύμα, διχασμένη από τα αισθήματά της για δύο αδέλφια, δίνει αγώνα να βρει τον αγαπημένο της που έχει εξαφανιστεί, σ' ένα χορό αγωνίας, μαχητικότητας, αποφασιστικότητας και θάρρους.
Και μαζί της άνθρωποι που αγωνίζονται για τη συνέχιση του ανθρώπινου είδους, κι ας μην γνωρίζουν κάποιες φορές τον πολύτιμο σκοπό γύρω από τον οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία.

Διαστ.: 14,5x21, 140 σελ.

ISBN  978-618-5253-72-1

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.