• Με έκπτωση!
  • -1,00 €
ΧΑΣΤΟΥΡιτσάκι Gate, Ε. Σμυρναίος

ΧΑΣΤΟΥΡιτσάκι Gate

15,00 € 16,00 € -1,00 €
με ΦΠΑ

Έρικ Σμυρναίος

Με το  βιβλίο αυτό ο συγγραφέας δεν θα προσπαθήσει να ανοίξει νέες πύλες, αλλά να τις κλείσει! Θα χρησιμοποιήσει όμως κι ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών και γνώσης μαζί με αστείρευτο χιούμορ.

 

Σ' ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, ο Γιάνης ως απεσταλμένος του θείου Πλούταρχου, θα προσπαθήσει να εξχνιάσει ένα αλλοδιαστατικό μυστήριο, το οποίο απειλεί τον κόσμο μας. Οι ήρωες της ιστορίας, άλλοτε γραφικοί, κάποιες φορές αλλόκοτοι, και σίγουρα κάποιοι εξαιρετικά μυστηριώδεις, μπορεί να χαρίζουν άφθονο γέλιο, αλλά μας μυούν σ' έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ο συγγραφέας ακροβατεί με περισσή τέχνη ανάμεσα στο γκροτέσκο και την πολύτιμη γνώση της μαγικής και της αρχαίας παράδοσης, αλλά και της επιστήμης.

Από το ημερολόγιο του θείου Πλούταρχου:
"Η φωνή της λογικής μού λέει ότι ο ανιψιός μου, αυτό το ανεπρόκοπο ρεμάλι, θα τα κάνει μαντάρα. Όμως, δυστυχώς, δεν έχω άλλη επιλογή. Πρέπει να τον στείλω στην Κρήτη, για να διαπιστώσω αν όντως διαθέτει τα γνωρίσματα που αναζητώ. Ευτυχώς, από δω μπορώ και παρακολουθώ τις κινήσεις του με απόλυτη ακρίβεια, διότι οι διαστατικοί καθρέφτες της Βιβλιοθήκης λειτουργούν πολύ καλά – με την προϋπόθεση ότι θα φοράει συνεχώς το φυλαχτό που έχω κρεμάσει στον κοντόχοντρο και τριχωτό λαιμό του. Διατηρώ, βέβαια, κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτό το τελευταίο, γιατί το ανιψούδι μου δεν φημιζόταν ποτέ για τη συνέπεια ή τη σοβαρότητά του. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε;"

Διάσταση: 14.5 x 21 εκ. - 196 σελ.

ISBN 978-618-5253-10-3

No reviews

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.