Εύρεση Σημείου-Σ (Κοσμική Βιοδυναμική)

Εύρεση Σημείου-Σ (Κοσμική Βιοδυναμική)

150,00 €
με ΦΠΑ

Αφορά κατόχους του βιβλίου Κοσμική Βιοδυναμική, και μόνο βάσει του ατομικού κωδικού κατοχής του.
(Εάν δεν είστε κάτοχος ατομικού κωδικού, κι επιθυμείτε την απόκτηση του Σημείου-Σ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@locus7.gr)

Το Σημείο–Σ δεν είναι εστία αλλά ένα είδος κέντρου ισορροπίας του βιοδικτύου και η συγκεκριμένη θέση του στο κάθε άτομο εξαρτάται από μερικές παραμέτρους. Με αυτές σαν σύστημα συντεταγμένων και με τη βοήθεια μερικών απλών γεωμετρικών υπολογισμών μπορούμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια τη θέση του.

 

Λίγα λόγια για το Σημείο-Σ, από τo βιβλίο-μέθοδο Κοσμική Βιοδυναμική, του Γιώργου Μπαλάνου:

"Το συνολικό βιοδίκτυο, –εστίες, χορδές και πλέγματα– βρίσκεται σε θεμελιώδη μετενεργειακή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι οι εστίες, μέχρι να ενεργοποιηθούν και να διεγερθούν φτάνοντας σε κάποιο ανώτερο επίπεδο, παραμένουν σε λανθάνουσα μορφή, κάτω από το κατώφλι των αισθήσεων. Ωστόσο για να ενεργοποιήσουμε μια εστία πρέπει να γνωρίζουμε τη θέση της και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση της αν δεν την ενεργοποιήσουμε.
    Τη λύση εδώ την προσφέρει ένα ειδικό “κέντρισμα” που δίνει την αρχική ώθηση και ξυπνά το όλο σύστημα. Το σχετικό κέντρισμα λέγεται διαδικασία ανάδυσης, επειδή αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο τις εστίες ν’ αναδυθούν στην επιφάνεια της συνείδησης και να μπουν έτσι στην εμβέλεια των αισθήσεων. Η διαδικασία αυτή γίνεται σ’ ένα ειδικό σημείο που λέγεται Σημείο Σταθεροποίησης ή Σημείο–Σ.
    Στην πράξη η διαδικασία ανάδυσης στο Σημείο–Σ δεν ανεβάζει τα μετενεργειακά επίπεδα αλλά σταθεροποιεί τοπολογικά το βιοδίκτυο ως προς το συνήθη χώρο. Σκεφτείτε: Αν και το μετενεργειακό βιοδίκτυο νοείται σταθερό ως προς το μεταχώρο, όταν εκδηλώνεται στο συνήθη χώρο παρουσιάζει μια κβαντική διακύμανση καθώς, τρόπον τινά, ταλαντεύεται ανάμεσα στις πιθανολογικές καταστάσεις δίχως να παγιώνεται σε καμιά. Η διαδικασία ανάδυσης στο Σημείο–Σ σταθεροποιεί το βιοδίκτυο στη συμβατική πραγματικότητα ή, αν προτιμάτε, το φέρνει μέσα στα όρια των κοινών αισθήσεων."

No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.