Ο Κήπος με τα Τριαντάφυλλα
Ο Κήπος με τα Τριαντάφυλλα
Ο Κήπος με τα Τριαντάφυλλα
Ο Κήπος με τα Τριαντάφυλλα

Ο Κήπος με τα Τριαντάφυλλα

15,00 €
με ΦΠΑ

Σοφία Κραββαρίτη

Μια μαύρη κωμωδία απλώς, ή μήπως μια αστυνομική ιστορία με μυστηριακές προεκτάσεις; Απροσδόκητοι ήρωες, παράδοξοι πρωταγωνιστές, άφθονο γέλιο, μυστήριο, συγκίνηση, έρωτας αληθινός συνθέτουν ένα μοναδικό βιβλίο.

 

Ένας κόσμος στον οποίο τα άψυχα υλικά παίρνουν ζωή για να μας διασκεδάζουν με τη δική τους στάση απέναντι στα πράγματα. Μια παράλληλη διάσταση όπου ένας κήπος μας τρομάζει, αλλά και μας συγκινεί με την αφοσίωσή του στην ιδιοκτήτρια. Μια φιλία κόντρα σε κάθε τι νορμάλ. Ένας έρωτας που στον πραγματικό κόσμο θα μπορούσε να ευδοκιμήσει. Μια πρωταγωνίστρια ενάντια σε όλα, ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Μια μεταφυσική μαύρη κωμωδία, σε ταξιδεύει με ταχύτητα στο ανέφικτο, με συνεπιβάτες το γέλιο, το δάκρυ και την απορία:

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά;

Η συγγραφέας:

Όταν ανακάλυψα τους δαίμονές μου, φοβήθηκα. Όταν γνώρισα τη συγγραφή, φοβήθηκαν εκείνοι εμένα... Τους άπλωσα το χέρι και τους κάλεσα κοντά μου. "Μη φοβάστε" τους μίλησα, "μαζί θα βαδίσουμε σ' ευωδιαστά μα και δύσκολα μονοπάτια. Μαζί θα μυρίσουμε το τριαντάφυλλο, μαζί και το αίμα".

Σοφία Κραββαρίτη

Διαστ.: 14,5 x 21 εκ. - ISBN 978-618-5253-27-1

No reviews

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.