Ιπποκράτειος Ρεφλεξολογία

Ιπποκράτειος Ρεφλεξολογία

20,00 €
με ΦΠΑ

Ιπποκράτειος ιατρική, ρεφλεξολογία, αρχαία ελληνική μουσική και δονητική!
Συγγραφέας: Δρακόπουλος Γρηγόρης


 

Ιπποκράτειος ιατρική, ρεφλεξολογία, αρχαία ελληνική μουσική και δονητική!
Μαζί θα βαδίσουμε ένα συναρπαστικό δρόμο, και θα σταθούμε για λίγο στο σταυροδρόμι που συναντώνται αυτές οι τρεις επιστήμες - τέχνες. Θα εντοπίσουμε τα κοινά  σημεία τους, αλλά κι εκείνα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο.
Στο τέλος, όμως, της μελέτης του παρόντος βιβλίου θα πρέπει ο καθένας να επιλέξει ποιον δρόμο και ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει. Εκτός, βέβαια, και αν δεν χρειάζεται να φύγουμε από το σταυροδρόμι αλλά να σταθούμε ακριβώς στο κέντρο του.

15x21, 112 σελίδες

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ:
Ο Γρηγόρης Δρακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Από μικρή ηλικία ένιωσε το κάλεσμα της μουσικής το οποίο και ακολούθησε. Παίζει χρόνια ηλεκτρική κιθάρα, ενώ από το 2003 ειδικεύεται στα αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα που του παρεχώρησε ο κατασκευαστής Νικόλαος Μπρας. Συγκεκριμένα στην 7χορδη λύρα, την 11χορδη κιθάρα και την 3χορδη πανδούρα. Εργάζεται για πολλά χρόνια σε εκθέσεις βιβλίων και παλαιοβιβλιοπωλείο των Αθηνών. Παράλληλα σχηματίζει μαζί με τον Μιχάλη Αποστολάκη το μουσικό σχήμα Εύελδωρ (ευ + έλδωρ = ομηρική λέξη η οποία σημαίνει ευχή), με το οποίο μελετούν και προσεγγίζουν το μουσικό σύμπαν της αρχαίας Ελλάδας. Το 2010 ξεκινά σπουδές στη ρεφλεξολογία, και αποκτά πτυχίο από τη σχολή Εναλλακτικών – Συμπληρωματικών Θεραπειών Natural Health Science, όπου τον δίδαξαν οι Σπύρος Δημητράκουλας, Δημήτρης Γιαννιώτης και Αιμιλία Ροζάκη. Η πολύχρονη μελέτη της αρχαίας γραμματείας σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία της ρεφλεξολογίας είχε ως αποτέλεσμα το παρόν έργο, το οποίο αποτελεί την πρώτη του συγγραφική απόπειρα.

Του ιδίου:
Δελφική Ηχώ, εκδ. "Αλλωστε"

No reviews

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.