Οι Τρεις Σχολές Μαγείας

Οι Τρεις Σχολές Μαγείας

13,50 €
με ΦΠΑ

Το μικρό αυτό βιβλίο είναι απόσπασμα από το έργο του Άλειστερ Κρόουλυ “Magick without Tears” και αφορά την προσέγγισή του σε τρεις μεγάλες θεοφιλοσοφικές θεωρήσεις.

 

“Οι Τρεις Σχολές Μαγείας αντιπροσωπεύουν τρεις εντελώς διακριτές κι ενάντιες θεωρίες περί Σύμπαντος, και, ως εκ τούτου, πρακτικές πνευματικής επιστήμης. Η μαγική αρχή της κάθε μίας είναι τόσο ακριβής όσο κι ένα θεώρημα της τριγωνομετρίας. Κάθε Σχολή εκλαμβάνει ως θεμελιώδη ένα συγκεκριμένο νόμο της Φύσης, και το ζήτημα περιπλέκεται από το γεγονός ότι η κάθε μία παραδέχεται, κατά μια έννοια, και τις αρχές των άλλων δύο. Απλώς, τις αντιμετωπίζει, κατά κάποιο τρόπο, ως ατελείς, δευτερεύουσες ή απατηλές.”
Άλειστερ Κρόουλυ


“Το θέμα που πραγματεύεται αυτό το βιβλίο αφορά άμεσα τους πάντες και τα πάντα, και είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί καθαρίζει μία υπερπολλαπλάσιου του μεγέθους κόπρο του Αυγεία, η οποία έχει επικαθίσει γενικώς σε διάφορες έννοιες, λέξεις και ορισμούς, και ειδικότερα στον όρο «μαγεία» (και πάντως, η κόπρος αυτή δεν συσσωρεύτηκε από μόνη της...).”

– Από τον πρόλογο

ISBN 978-618-5253-58-5
14,5 x 21 εκ. - 56 σελ.

No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.