Μια Μαγική Βραδιά Halloween

Μια Μαγική Βραδιά Halloween

15,00 €
με ΦΠΑ

Ένα Γλέντι ως την Αθανασία!

Συγγραφέας: Γαρυφαλλιά Κανελλίδου Πιπερίδου
Σειρά "ΠΥΡ" 

Το Χάλλοουιν είναι μια μίξη παραδόσεων και ιστοριών όπου στην πραγματικότητα γιορτάζεται η Αθανασία και όχι ο Θάνατος. Είναι η νύχτα που κόσμος των ζωντανών ενώνεται με τον κόσμο των νεκρών. Είναι η νύχτα που υπάρχει μόνο Ζωή και νικιέται ο Θάνατος.

 

Όπως η Περσεφόνη κατεβαίνει στον Άδη για να χαλαρώσει η Φύση στην αγκαλιά του Χειμώνα και να αναγεννηθεί πάλι την Άνοιξη, έτσι και στη νύχτα του Χάλλοουιν γιορτάζουμε το αγκάλιασμα της Ζωής (Περσεφόνη, Κόρη) με το Θάνατο (Άδη).
Το Χάλλοουιν γιορτάζεται όχι μόνο στις αγγλόφωνες χώρες, αλλά, λόγω της «σκοτεινής» ομορφιάς του, και στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Μάλτα, αλλά και την Ιαπωνία. Στην Ελλάδα γιορτάζεται πλέον την τελευταία πενταετία με νυχτερινά πάρτι στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη κυρίως, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
Θέλοντας να βοηθήσω λίγο αυτούς που θέλουν να οργανώσουν ένα τέτοιο πάρτι για να γιορτάσουν αυτή τη νύχτα, αποφάσισα να μοιραστώ λίγη από την «πείρα» μου.

Συνταγές, διακόσμηση, ιδέες, προτάσεις!

Ντυθείτε, λοιπόν, μάγισσες, λυκάνθρωποι και ζόμπι, στολίστε αντίστοιχα το χώρο σας, κεράστε τους φίλους σας λιχουδιές που θα φτιάξετε με τα χεράκια σας, φτιάξτε δωράκια για να θυμούνται ευχάριστα τη βραδιά αυτή και διασκεδάστε χαζεύοντας το Hocus Pocus ή χορέψτε με τη χάρη του Φρανκεστάιν  ακολουθώντας τη μελωδία του I put I spell on you.
Και, το πιο βασικό, νιώστε Αθάνατοι!

Διάσταση 14,5 x 21 εκ. - 82 σελίδες

No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.