Στα Σύνορα του Τρόμου

Τέσσερις Ανάσες Ελευθερίας

13,50 €
με ΦΠΑ

Συγγραφέας: Χαριστός Αντώνης

Η ελευθερία είναι ζήτημα παιδείας. Ένα μυθιστόρημα γύρω από την ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα, μέσα από τα μάτια ανθρώπων που τόλμησαν να οραματιστούν το σχολείο όπως θα έπρεπε να είναι.

 

Εάν η ελευθερία είναι ο φωτεινός φάρος της σκέψης και η σκέψη ο αναγκαίος συνοδοιπόρος της ελευθερίας, τότε σίγουρα αδυνατούν και τα δύο να επιβιώσουν στον σχολικό κόσμο της ελληνικής κοινωνίας. Οι μαθητές, εθισμένοι να υπακούν στα «πρέπει» και τα «είθισται» είναι καταδικασμένοι να αναπαράγουν μία συγκεκριμένη αντίληψη που θέλει τον μαθητή άβουλο ον στους σχεδιασμούς τόσο του παρόντος όσο και του μέλλοντος. Μπορεί ένας κύκλος αναζητήσεων και μελετών να αλλάξει την ζωή και τον τρόπο θέασης των πραγμάτων; Κι αν «ναι», μέχρι πού μπορεί να φτάσει και ποια όρια να αγγίξει; Ποιες οι συνέπειες των πράξεων και ποια τα συμπεράσματα;

Διαστ.: 14,5 x 21 εκ., 150 σελ.
ISBN 978-618-5253-02-8

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα: Ο Αντώνης Χαριστός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Απέκτησε ειδίκευση στη Νεότερη Ελληνική Ιστορία ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε με επιτυχία διετή κύκλο σπουδών στη Δημοσιογραφία, με κατεύθυνση «πολιτική σύνταξη και αρθρογραφία». Παρακολούθησε μαθήματα στην ψυχολογία και την ψυχοπαθολογία, καθώς και την διαπαιδαγώγηση στην παιδική ηλικία. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.