Μαγικός Δείπνος

Μαγικός Δείπνος

17,00 €
με ΦΠΑ

Τελετουργίες στην κουζίνα
Συγγραφέας: Γαρυφαλλιά Κανελλίδου-Πιπερίδου

ΣΕΙΡΑ: ΠΥΡ

 

Η κουζίνα αποτελεί έναν απαγορευμένο και μυστήριο τόπο για πολλούς ανθρώπους. Στη σημερινή εποχή δε, είναι πιο εύκολο να πληκτρολογήσεις έναν αριθμό, που θα σου φέρει την τροφή στην πόρτα σου, παρά να διαβείς μία από τις πόρτες του σπιτιού σου και να ασχοληθείς με το μυστήριο της παρασκευής της.

Όμως, πολλοί ξεχνάμε, ότι η κουζίνα αποτελεί επίσης ένα μαγικό τόπο. Οι παλιές εικόνες δείχνουν μάγους και μάγισσες να ανακατεύουν καζάνια και να κατασκευάζουν διάφορα μυστήρια μαγικά φίλτρα.

Έκαναν μόνον αυτό; Μπα! Εκεί παρασκεύαζαν και τη δική τους τροφή, που είχε το άρωμα της μαγείας τους και τη γεύση της δύναμής τους.

Έτσι, σ’ αυτό το βιβλίο σκέφτηκα να ξυπνήσω μέσα σας τη διάθεση του μάγου ή της μάγισσας, μέσα στον απαγορευμένο τόπο της κουζίνας και να σας θυμίσω πόσες εύκολες μαγικές συνταγές υπάρχουν, που μπορείτε να απολαύσετε.

Ακολουθείστε με, λοιπόν, σε ένα διαφορετικό ταξίδι, όπου η μαγεία ντύνεται με το πέπλο της γεύσης, ονομάζεται με παράξενα ονόματα και χαρίζει τη δύναμη της σε μια παρέα που θα απολαύσει το Μαγικό Δείπνο, με όλες τις μαγικές του προεκτάσεις.

Διαστάσεις 15x21 εκ. - 106 σελ.

No reviews

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.