Κάτω από το Φως του Φάρου

Κάτω από το Φως του Φάρου

17,00 €
με ΦΠΑ

Δημήτρης Μενεδιάτης

Μια ιστορία αγάπης, λεβεντιάς, και περηφάνιας, ένα βιβλίο ανθρωπιάς, με αντιρατσιστικό μήνυμα και αγάπη για την Ελλάδα, ένα βιβλίο για τον έρωτα, την ανθρωπιά, την οικογένεια, αλλά και την ίδια τη θάλασσα.

 

Σε ένα μικρό νησί στο Βορειοανατολικό Αιγαίο κατοικεί ο Δημήτρης Δελλής με το γιο του Νηρέα, σ’ ένα φάρο με κληρονομιά διαμονής από τον φαροφύλακα ήρωα πατέρα του. Όταν η γυναίκα του, Μαργαρίτα, πνίγεται προσπαθώντας να βρει το μυθικό περικάρπιο της Γοργούς, ο Δελλής, μέσα στη μεγάλη του θλίψη, και με τη βοήθεια των φίλων του, αποφασίζει να αναζητήσει το μυθικό περικάρπιο.

Η ζωή, όμως, του επιφυλάσσει μια ανατροπή, με την άφιξη στο νησί της πανέμορφης Ζαμπέλλα, η οποία φέρνει μια αναπάντεχη κληρονομιά από την παγωμένη Μόσχα.

Ήρωες που στο αίμα τους λες και κυλά η θάλασσα. Άνθρωποι με αρχές και βαθιά συναισθήματα. Εικόνες και τοπία της θαλασσινής Ελλάδας, πάλη με την ανθρώπινη φύση και και τα στοιχειά της ίδιας της φύσης, στοιχεία ιστορίας και πολλά άλλα συνθέτουν ένα βιβλίο που αφήνει στον αναγνώστη ανεξίτηλες εικόνες.

Διάστ.: 14,5 x 21 εκ. - 380 σελ.
ISBN  978-618-5253-26-4

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.