Τουτέστιν και Ασκαρδαμυκτί
Τουτέστιν και Ασκαρδαμυκτί, Μπανάσιος
Τουτέστιν και Ασκαρδαμυκτί
Τουτέστιν και Ασκαρδαμυκτί, Μπανάσιος

Τουτέστιν και Ασκαρδαμυκτί

12,00 €
με ΦΠΑ

Αχιλλέας Μπανάσιος
Σκωπτική ποίηση

Μια συλλογή σκωπτικών ποιημάτων για την κοινωνία και τους ανθρώπους, με χιούμορ αλλά και αλήθειες, που εγγυάται χαμόγελα σήμερα που τα έχουμε όλοι μας ανάγκη λίγο περισσότερο.

 

Το χιούμορ είναι από τους καλύτερους τρόπους να ειπωθούν πολλές από τις αλήθειες που ίσως όλοι θα θέλαμε να εκφράσουμε αλλά κάποιες φορές διστάζουμε. Το έξυπνο χιούμορ, τώρα, μπορεί να κάνει ακόμη πιο διασκεδαστικές τις ήδη εύθυμες εμπειρίες, αλλά και να αποδυναμώσει την επίδραση των πιο δυσάρεστων.

Οι εκδόσεις Άλλωστε με χαρά παρουσιάζουν το βιβλίο ποίησης του Αχιλλέα Μπανάσιου, ενός ανθρώπου με βλέμμα διεισδυτικό και χιούμορ κοφτερό, που έχει βάλει την ποίησή του στην καθημερινή ζωή του, διατυπώνοντας με μοναδικό τρόπο όσα βλέπει και βιώνει.

Εδώ σκιαγραφούνται, με ανώδυνο τρόπο αλλά σε βάθος, ανθρώπινοι χαρακτήρες, όψεις της πραγματικότητας, εύθυμες και σοβαρές καταστάσεις της καθημερινότητας που λίγο ή πολύ έχουμε συναντήσει στο δρόμο μας. Βλέπουμε το πώς μπορούν να ιδωθούν με κέφι τοποθετώντας τα στις πραγματικές τους διαστάσεις, κάνοντας τους... ομοιοπαθείς να αναγνωρίζονται μεταξύ τους και την πορεία της ζωής μας πιο άνετη, πιο χαρούμενη, πιο δημιουργική.

Διαστ.: 14,5 x 21, 100 σελ.
ISBN  978-618-5253-79-0

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.