Διαλειμματική Νηστεία
Διαλειμματική Νηστεία
Διαλειμματική Νηστεία
Διαλειμματική Νηστεία

Διαλειμματική Νηστεία

28,50 €
με ΦΠΑ

Ανδρέας Ζουρδός, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Μια επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος διατροφής.
Απελευθέρωση από τα δεσμά των συχνών γευμάτων.

 

Αν το κλισέ των πολλών και συχνών γευμάτων σας έχει κουράσει και δεν μπορείτε να το ακολουθήσετε, δεν πρέπει να απελπίζεστε.
Το βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός στην τελευταία λέξη της επιστήμης όσον αφορά την απώλεια λίπους: Τη Διαλειμματική Νηστεία. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Ανδρέας Ζουρδός, ο πρώτος διατροφολόγος στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τη Διαλειμματική Νηστεία. Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί σε απλή γλώσσα, αλλά δεν υστερεί σε εμβάθυνση.
Οι οδηγίες που παρέχονται στο βιβλίο μπορούν να εφαρμοστούν από ανθρώπους που γυμνάζονται, ακόμα και σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έως και ανθρώπους που δεν κάνουν συστηματική γυμναστική. Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε όσα ξέρατε, και να βελτιώσετε την υγεία σας, την εμφάνισή σας αλλά κυριότερα την ποιότητα ζωής σας.

ISBN 978-618-5253-53-0
Διαστ.: 14,5 x 21 εκ. 142 σελ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:
Ο Ανδρέας Ζουρδός είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος. Είναι απόφοιτος του University of Westminster του Λονδίνου. Η διατροφική του προσέγγιση είναι πάντα εξατομικευμένη. Σε κάθε περίπτωση, ενθαρρύνει και βασίζεται στο σπιτικό φαγητό, ενώ συνυπολογίζει στοιχεία από τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και τη Μεσογειακή Διατροφή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα θέματα αυτά μπορείτε να βρείτε στο site του συγγραφέα: www.metavolismos.com.

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.