Ορή Λένη, Μ. Αρβανιτάκη

Ορή Λένη

16,00 €
με ΦΠΑ

Συγγραφέας: Μαίρη Αρβανιτάκη

Πρόλογος: Μανίνα Ζουμπουλάκη 

Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας με αδάμαστη ψυχή και σιδερένια θέληση, που πάλεψε προσπαθώντας να φτιάξει τη ζωή της όπως  όριζε ο νους της και αγαπούσε η καρδιά της. Ένα οδοιπορικό στην Κέρκυρα του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα, ξετυλίγεται με εικόνες που μένουν ανεξίτηλες.

 

Μοιραζόμαστε την πορεία της από τα άγουρα χρόνια της, μέσα από τις δυσκολίες, τις χαρές και τις λύπες. Βιώνουμε μαζί της την καθημερινότητα της κοινωνίας μιας άλλης εποχής, μια ζωή με ανατροπές και νίκες, τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο με αξιοπρέπεια και αγάπη στην υπηρεσία της οικογένειας.
Κλείνοντας το βιβλίο οι αναγνώστες νιώθουμε σαν να αποκτήσαμε μια νέα οικογένεια, σαν να λάβαμε ένα μάθημα ζωής, και σίγουρα η ανάμνηση της Λένης θα αφήσει για πάντα τα ίχνη της μέσα μας.

Απόσπασμα από τον πρόλογο της Μανίνας Ζουμπουλάκη:
"Το μυθιστόρημα «Ορή Λένη» σε ταξιδεύει στο χρόνο και στο χώρο, στην Κέρκυρα την παλιά και τη νέα, σε ζωές ανθρώπων που ακόμα κι αν δεν σου μοιάζουν, σου φαίνονται οικείοι. Περιμένεις με αγωνία να δεις την πορεία τους μέχρι το τέλος και δεν θέλεις να τους αφήσεις από τα μάτια σου μέχρι να τελειώσεις το βιβλίο... ή κι ακόμα πιο μετά..."

Απόσπασμα από την κριτική του συγγραφέα Χρήστου Δούλη:
"Ένα βιωματικό μυθιστόρημα που κρατάει ορθάνοιχτα τα μάτια με τις αλήθειες του. Όμως, η συγγραφέας κρατάει καλά κρυμμένο ένα μυτερό μαχαίρι, που το ξεθηκαρώνει εκεί που δεν το περιμένεις. Ένα μαχαίρι που σημαδεύει κατευθείαν στην καρδιά του αναγνώστη."

ISBN  978-618-82419-5-4
Διάσταση: 14,5 x 21 εκ. - 274 σελίδες 

No reviews

Συγγραφείς

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.